fbpx Skip to main content

Unieke Kwawornie-deal voor onze mede chapters!

“Kwa-wo-wat!?” Horen we je denken. Een Kwawornie is een uniek wortelras hier geteeld in de IJmond. Het is een afkorting die staat voor Kwaliteits Wortelen Niesten; vernoemd naar en geteeld door een bekende tuinder hier in Beverwijk.

Maar wat heeft dit met onze Hollandse feestavond te maken?

Niet veel, behalve de oranje kleur natuurlijk…

Mart Hoogkamer Heel Holland Blij Met JCI

Een prachtige moestuin aan laten leggen is ons goede doel

Nee, de Kwawornie-deal heeft alles te maken met de wens van ons goede doel voor 2023. Ons goede doel is namelijk Heliomare in Wijk aan Zee, het grootste revalidatiecentrum van Nederland. Om hun cliënten te helpen met revalideren, zetten de borgprofessionals van Heliomare diverse activiteiten in, waaronder sport en spel.

Maar ook kunnen een goed stel groene vingers cliënten helpen tijdens hun revalidatieproces. Dit doen zij met een heuse moestuin, waar heerlijk groente en fruit wordt geteeld door de cliënten en hun begeleiders.

Deze moestuin is echter te klein en daarom wil Heliomare graag geld inzamelen om de moestuin te kunnen uitbreiden en zo meer revaliderende mensen te kunnen helpen. Een makkelijk inkoppertje voor een JCI chapter toch!?

Help met jullie chapter het benodigde bedrag te behalen voor deze moestuin...

Nu hebben wij een fiks bedrag nodig om dit te realiseren, eentje die hoger ligt dan het maximale geldbedrag dat wij standaard binnenhalen met ons event om te doneren aan het goede doel. Daarom hebben wij de Kwawornie-deal in het leven geroepen, speciaal voor andere chapters in Nederland, om zo meer geld voor dit goede doel te kunnen binnenhalen.

Nu komt het… Wanneer het ons lukt onze max te doorbreken, hebben wij een lokale tuinder zo ver gekregen om een uniek gewas te telen voor de moestuin van Heliomare; de JCIJsbergsla!!

Nu je hier toch bent, check gelijk even onze video over de functie die de moestuin van Heliomare heeft voor hun cliënten!

Helpen jullie ons mee?! Claim jullie unieke deal dan snel, voordat het te laat is!

Helpen jullie ons mee die max te doorbreken? Dan helpen jullie JCI niet allen mee qua naam en bekendheid te vereeuwigen dit groene gewas. Ook zijn jullie dan namelijk bijzondere gast tijdens deze geweldig leuke Hollandse feestavond! Een unieke en smakelijke deal, inclusief een mooi stukje promotie voor jullie chapter én bedrijven van elke bezoeker van jullie chapter! Check snel de actie en claim jullie Kwawornie-deal; want op is op!

De Kwawornie-deal:

  • 8 entreekaarten om met een leuke groep te genieten.
  • 32 consumptiemunten om pas écht te genieten.
  • Vermelding van jullie chapter in en om het event.

Prijs: € 650 (normaal: € 950) excl. BTW

Zijn jullie er bij? Pak dan snel deze deal voordat een ander chapter deze voor jullie neus weg heeft gekaapt!

Heliomare Logo Wit