fbpx Skip to main content

Meer dan een feestje; een avond voor het goede doel!

Heel Holland Blij heeft door de jaren heen een blijvende impact gemaakt op de gemeenschap en de goede doelen die het evenement ondersteunt. Dit Hollandse-inhaak-en-meezing-feest heeft namelijk een veel grotere betekenis dan onze bezoekers een feestelijke avond te laten beleven.

Volledig in lijn met de drijfveren van JCI IJmond (de organisatie achter Heel Holland Blij) wordt dit event georganiseerd met een betekenisvolle doelstelling. Onze inspanningen zijn gericht op het bijeenbrengen van geld voor ter ondersteuning van een lokaal en maatschappelijk doel.

In eerdere uitvoeringen hebben wij dankzij prachtige bijdragen van onze sponsoren én natuurlijk onze trouwe bezoekers, reeds tienduizenden euro’s in kunnen zamelen!

Terugblik op eerdere edities van Heel Holland Blij

Heel Holland Blij heeft door de jaren heen een blijvende impact gemaakt op de gemeenschap en de goede doelen die het evenement ondersteunt. We zijn er trots op om terug te kijken op onze successen en de veranderingen die we samen met onze bezoekers, artiesten en sponsoren hebben kunnen realiseren.

Heel Holland Blij 2022

Tijdens de editie van 2022 hebben we ons gericht op het ondersteunen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Ons doel was om hen te helpen met het renoveren van de kamers op de kinderafdeling, zodat deze aangenamer en comfortabeler zouden worden voor de jonge patiënten en hun families.

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van iedereen die betrokken was bij Heel Holland Blij, zijn we erin geslaagd om maar liefst 20.000 euro op te halen tijdens het evenement in 2022.

Met dit indrukwekkende bedrag heeft het Rode Kruis Ziekenhuis de noodzakelijke renovaties kunnen uitvoeren, waardoor de kinderafdeling een meer uitnodigende en rustgevende omgeving is geworden voor de patiënten en hun families.