fbpx Skip to main content

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer is een sensatie in de Nederlandse muziekwereld! Deze charismatische zanger weet het publiek keer op keer te betoveren met zijn krachtige stem en indrukwekkende performances.

In 2016 kwam Mart Hoogkamer voor het eerst in de schijnwerpers toen hij deelnam aan het tv-programma “Holland’s Got Talent”. Met zijn zomerhit “Ik Ga Zwemmen”, was de doorbraak van Mart helemaal compleet.

Joël Borelli

Geboren in Eindhoven, op 22 Juni 1980 in een muzikale familie, waren de genen van Borelli al klaargestoomd om een fantastische entertainer te worden.

Zijn nieuwsgierigheid naar de oude piano die thuis in de woonkamer staat lijd er tenslotte toe dat Joel op jonge leeftijd erachter plaats neemt en zijn talent voor muziek ontdekt.

Nu een paar jaar later is is Joel Borelli een veelgevraagde festival-act geworden en te zien tussen vele bekende artiesten en goede line-ups van grote evenementen.

Yves Berendse

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek.

In 2016 tekende hij een platencontract bij Dino Music en zijn single ‘Zin In Jou’ werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia!

Luciano Vermeer

Hij is nog jong en weet precies wat hij wilt: zingen! Luciano Vermeer is een volkszanger in hart en nieren die in 2019 de eerste plek wist te veroveren tijdens Huizen Maas Zingt Hazes.

Opgegroeid in de Leidse Kooi is het Nederlandstalige lied met de paplepel ingegoten, iets wat nu allemaal terug te horen is in de stijl van de volkszanger die zelf geïnspireerd is door onder andere Andres Hazes, Willy Alberti en René Froger.

Luciano is het broertje van Mart Hoogkamer en jij spot ze bij Heel Holland Blij allebij (en dat rijmt!).

DJ Volta

DJ Volta is de bekendste DJ van de IJmond en omstreken. Al jaren zorgt hij voor de beste en gezelligste feesten. Het maakt niet uit wat voor feest het is, DJ Volta zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!