fbpx Skip to main content

Dit jaar stropen we de mouwen op voor Heliomare

Bij Heel Holland Blij streven we ernaar om niet alleen een fantastisch evenement te organiseren, maar ook om een positieve impact te maken in de IJmond.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om Heliomare in Wijk aan Zee als ons goede doel te steunen. Met dit doel in gedachten zetten we ons in om een succesvol evenement te organiseren en zoveel mogelijk geld in te zamelen om Heliomare te helpen bij hun belangrijke werk.

Help jij ons mee?!

Heliomare Logo Wit

Over het goede doel van 2023 Heliomare in Wijk aan Zee

Heliomare is een toonaangevende zorginstelling die zich richt op het ondersteunen van mensen met een beperking, waaronder kinderen, jongeren en volwassenen. Met een breed scala aan diensten, zoals onderwijs, revalidatie, arbeidsintegratie en wonen, streeft Heliomare ernaar om de kwaliteit van leven en zelfstandigheid van haar cliënten te bevorderen.

Heliomare zet zich in om mensen met een beperking te helpen hun maximale potentieel te bereiken en een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Door middel van gespecialiseerde begeleiding, ondersteuning en faciliteiten, biedt Heliomare een veilige en stimulerende omgeving waar cliënten kunnen groeien en hun doelen kunnen bereiken.

Hoe de opbrengsten van Heel Holland Blij hen zullen helpen:
De opbrengsten van Heel Holland Blij zullen direct bijdragen aan het werk van Heliomare, door hen te helpen hun programma’s en diensten uit te breiden en te verbeteren.